Skip to main content

Wat een bijzonder jaar was 2023.

In 2023 heeft Candela een groot aantal prachtige momenten mogen beleven. We zijn oprecht dankbaar dat we al 25 jaar bestaan en dat ons ledenaantal blijft groeien. Het is een voorrecht om ons zangtalent te wijden aan lofzang voor God.

Een van de hoogtepunten was ons jubileumconcert op 18 februari. Tijdens dit bijzondere evenement trad de getalenteerde soliste Elisa Mannah op. Met de deskundige muzikale begeleiding van Jan-Willem van Delft, Daniel van der Molen en Jeroen van Santen klonk de muziek prachtig en was het een onvergetelijke avond.

Een andere gedenkwaardige ervaring was onze reis naar Parijs van 22 april tot 24 april. Daar hadden we de eer om samen met het koor van de American Church te zingen. Tijdens deze reis voelden we de aanwezigheid van God op een bijzondere manier, en deze herinnering zal voor altijd in ons hart blijven. Als je nieuwsgierig bent naar foto's van deze reis, nodigen we je graag uit om onze fotoalbums verderop op de website te bekijken.

Wij houden jullie graag op de hoogte van meer bijzondere momenten die we samen mogen beleven via ons Instagram-account. Heb je onze Instagram al bezocht? https://www.instagram.com/gospelkoor_candela/

Paasconcert 2022

Dirigent

Na een periode van wederzijds kennismaken is Dennis de Bruijn per 1 september 2021 aangesteld als onze vaste dirigent. Dennis is zeer kundig, vol humor en enthousiast.

Bekijk de website www.dennisdebruijn.nl